-->

Diepe teleurstelling na ‘Big Brother’-nominaties: “Wie heeft dit beslist?”

Diepe teleurstelling na ‘Big Brother’-nominaties: “Wie heeft dit beslist?”
Donderdag 17 Februari 2022 - 15:00   I   Foto: SBS   I  

Drie bewoners hebben zonet te horen gekregen dat ze genomineerd werden. Wie verantwoordelijk is voor de nominaties, is momenteel nog onbekend.

Het moment van de nominaties moesten we even missen, want net dan kreeg de live-uitzending te maken met een streamlock. Later kwamen we te weten dat de drie genomineerden Vera, Leroy en Nawel zijn. “Precies zoals ik verwacht had”, reageert Leroy op het resultaat. “Zeker als je logisch nadenkt over de ranking van vorige keer. Salar is vrijgesteld en Dimitri is al naar huis.”

Vierde keer

De grote vraag blijft wie verantwoordelijk is voor de nominaties. “Zouden de kijkers dit beslist hebben?”, vraagt Nawel zich af. “Ik denk dat niemand het je heeft gegund om voor de vierde keer op het bord te staan”, reageert Kristof.

De nominaties brengen Leroy, in tegenstelling tot Nawel, niet van de wijs. “Ik ga net zo graag naar huis. Ik mis mijn kindje en mijn ouders.”

Willekeurige stemming

Vera daarentegen kan het resultaat duidelijk niet goed plaatsen en oogt droevig. “Wie heeft dit beslist?”, klinkt het. Volgens Grace zou het gaan om een willekeurige stemming van ‘Big Brother’ zelf. De bewoners beslissen Vera te troosten. “Ik snap dat je baalt”, zegt Julio. “Als je even tijd voor jezelf wilt, pak die dan. Het is nog niet zover en daarna gewoon even genieten.”

Vera trekt zich even terug in de slaapkamer, waarop enkele medebewoners haar proberen op te beuren. “Ik ga hopen op het beste”, besluit ze.

Poll: Vind jij de nominaties terecht?