-->

Het gaat helemaal niet goed met Koning Albert: "Ik ben geschrokken"

Het gaat helemaal niet goed met Koning Albert:
Vrijdag 18 Februari 2022 - 07:30   I   Foto: Photonews   I   door Jonas Wijckmans

Heel wat mensen maken zich zorgen over Koning Albert na zijn aanwezigheid in de Onze-Lieve-Vrouwkerk van Laken. De gezondheid van de 87-jarige Albert gaat fel achteruit.

"Toen ik koning Albert zo zag, dacht ik inderdaad voor het eerst: ‘Oei, dat is schrikken...’ Hij zag er bijzonder broos uit, ik was ervan geschrokken”, zegt Joëlle Vanden Houden in Het Laatste Nieuws.

Huidkanker

“De laatste keer dat we Albert te zien kregen, was op 15 november vorig jaar, tijdens Koningsdag in Brussel. Maar toen leek hij nog veel mobieler, hoewel hij toen ook al met een wandelstok arriveerde", klinkt het bij Vanden Houden.

Koning Albert streed in het verleden al tegen huidkanker. Hij liet al verschillende verdachte plekjes verwijderen. “Dat was telkens op zijn hoofd of neus en Albert moest na die ingrepen steevast een pet opzetten als hij buiten in de zon liep", legt Vanden Houden uit. De laatste ingreep tegen huidkanker dateert van 2015. Die pleister op zijn hoofd wijst nu waarschijnlijk op een dergelijke ingreep", luidt het nog.

Poll: Maak jij je zorgen om koning Albert?