-->

Vera uit ‘Big Brother’ ontvangt bijzondere brief: “Ik kan niet wachten”

Vera uit ‘Big Brother’ ontvangt bijzondere brief: “Ik kan niet wachten”
Zaterdag 19 Februari 2022 - 12:00   I   Foto: SBS   I  

Opnieuw heeft ex-’Big Brother’-bewoner Dimi zijn Vera verrast met een speciale boodschap.

Post van het thuisfront voor de bewoners van het ‘Big Brother’-huis. Zo ook voor Vera. Zij ontving niet alleen van haar ouders een brief, maar ook van haar vriendje Dimi. In de brief legt de ex-bewoner zijn ziel bloot en maakt hij haar duidelijk dat zij mogelijk wel de ware is voor hem.

Afstand

“Hey tijger, alles goed hier. Alleen dat ik je ontzettend hard mis in mijn armen”, begint de brief. “Maar dat geldt zowel voor mij als voor jou. Heb hier inderdaad al veel gefeest op het voetbal hahaha. Mét een paar biertjes.”

“Ik kan niet wachten om jou te zien en je mag er zeker van zijn dat we leuke dingen gaan doen. Wandelen met Lady hoort daar zeker bij. Helaas heb ik nog altijd geen hondje, maar dat komt nog wel. Afstand is zeker geen probleem schat. Het is maar een uur en twintig minuten van elkaar. Dat kom ik zelfs lopen. Ok neen, dat is niet waar.”

'Big Brother’-baby’s

“Ik heb gezien dat je veel kaartjes hebt gekregen en heb er ook een paar gehad. En als ik jou foto’s zie op Instagram: hallo mooiste meisje van de wereld. Het mooiste van alles is dat ik jou mijn meisje mag noemen. Ik hou van u! Elke dag denk ik aan je en mis je meer en meer.”

“Ik zie ook afleveringen waarin je veel over me praat en over de toekomst met ‘Big Brother’-baby’s. We zijn voor elkaar gemaakt en onze liefde is alleen maar sterker geworden. Zoals je zegt, inderdaad als we meer gaan zien, gaan we elkaar beladen met duizend kusjes en knuffels. Ik kan niet wachten. Jij bent het beste dat me ooit is overkomen. Ik hou van je schat. Doe het goed en maak me trots!”

Vera was, uiteraard, ontroerd door de boodschap van haar Dimi. “Lief, hé!”, reageerde ze tegen Hanne. Of er daadwerkelijk ooit ‘Big Brother’-baby’s van voortkomen, is nog af te wachten.

Poll: Denk jij dat Vera en Dimitri aan gezinsuitbreiding zullen doen?TAGS  I  Vera Dijkstra  I  Dimitri Rodaro  I  Big Brother