19-jarige man die vrouw (30) doodreed in Koekelberg: "Ik ben zelf een slachtoffer" Royalty
Royalty

19-jarige man die vrouw (30) doodreed in Koekelberg: "Ik ben zelf een slachtoffer"

19-jarige man die vrouw (30) doodreed in Koekelberg: "Ik ben zelf een slachtoffer"

Een 19-jarige man reed afgelopen weekend in Koekelberg een 30-jarige voetgangster (Dariana Palcau) dood. Houssem-Eddine B. geeft toe dat hij een fout heeft gemaakt, maar voelt zichzelf ook een slachtoffer. Hij kroop naar eigen zeggen enkel achter het stuur omdat de eigenlijke chauffeuse te dronken was om nog te rijden.

"Ze reed honderd kilometer per uur waar je maar vijftig mocht”, zegt hij aan Het Laatste Nieuws. “Daarop heb ik besloten om het stuur over te nemen, al beschik ik maar over een voorlopig rijbewijs."

De jongeman deed dat om ongelukken te voorkomen, maar veroorzaakte er zelf een. “Voor mij vertraagde een auto met aanhangwagen. Ik dacht dat hij links wou afdraaien en ben dan rechts uitgeweken om hem te passeren. Toen heb ik die vrouw geraakt. Ik reed toen zo’n veertig kilometer per uur”, vertelt hij.

De man zegt slecht te slapen na het ongeval. Hij voelt zichzelf ook een slachtoffer. Het voorlopige rijbewijs werd voor vijftien dagen ingetrokken, maar hij werd door de politie wel weer vrijgelaten.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws