-->

Monique Westenberg laat van zich horen na kritiek: “Hier kon ik alleen maar aan denken”

Monique Westenberg laat van zich horen na kritiek: “Hier kon ik alleen maar aan denken”
Maandag 21 Februari 2022 - 10:00   I   Foto: Instagram   I  

Na de storm van kritiek die Monique Westenberg over zich heen kreeg omtrent haar uitspraak over corona, heeft ze net weer van zich laten horen.

Vorige week kreeg Monique Westenberg bakken kritiek nadat ze corona een bacterie noemde en haar volgers adviseerde om het herstelproces na de besmetting vlotter te laten verlopen door middel van cupping. Die therapie zou volgens haar de afvalstoffen van de ‘bacterie’ uit het lichaam trekken.

Storm

Op Twitter reageerde iemand: “Geen wonder dat André zich tot haar aangetrokken voelde. Net zo dom.” Maar Monique laat de kritiek duidelijk niet aan haar hart komen. Wel zat ze met storm Eunice van afgelopen weekend in haar hoofd. Voornamelijk de dieren die buiten leven, maakten Monique daarbij bezorgd.

Zo postte ze afgelopen weekend een foto op Instagram waarop ze poseert in het bos. “Hebben jullie de storm overleefd? Wij zaten lekker binnen Harry Potter te kijken, maar ik kon alleen maar denken aan alle dieren die buiten leven en in de stallen staan. Hopelijk hebben jullie niet te veel schade rondom het huis gehad.”

Daarop reageerde iemand: “Voor de dieren was het moeilijk, maar wat dacht je van alle hulpverleners die ondanks de storm toch hulp bleven verlenen aan degene die het nodig hadden? Mens en dier”, waarop Monique antwoordde: “Zo veel respect voor.”

Poll: Heeft storm Eunice bij jou veel schade veroorzaakt?TAGS  I  Monique Westenberg  I  André Hazes