Management onderneemt drastische stappen tegen Lil’ Kleine Wielrennen
Wielrennen

Management onderneemt drastische stappen tegen Lil’ Kleine

Management onderneemt drastische stappen tegen Lil’ Kleine

De carrière van Lil’ Kleine (27) zou wel eens voorgoed voorbij kunnen zijn. Zijn naam is nergens meer terug te vinden op de website van zijn management, wat doet vermoeden dat de samenwerking met de rapper werd verbroken.

Eerder zette platenmaatschappij Sony de samenwerking al stop en ook verschillende radio-stations besloten om zijn nummers niet langer te draaien.

De beslissing van het managementbureau NAMAM om Jorik Scholtens profiel te verwijderen, werd gemaakt nadat hij voor de derde keer in opspraak kwam voor mogelijke geweldpleging. De Nederlandse rapper kreeg op 11 februari nog een taakstraf van 120 uur opgelegd voor een vechtpartij in een nachtclub. Amper twee dagen later werd hij aangehouden omdat hij ervan verdacht werd zijn verloofde Jamie Vaes (32) mishandeld te hebben. Ook in mei vorig jaar werd de zanger op Ibiza gearresteerd door de Spaanse politie. Jamie zou volgens het Nederlandse weekblad Privé toen aangifte hebben gedaan van een aanval in haar hotelkamer.

Hoofd geklemd

De raadkamer van de rechtbank Amsterdam behandelt maandag het beroep dat het Openbaar Ministerie heeft aangetekend tegen de vrijlating van Lil’ Kleine. Scholten zat in totaal drie dagen vast nadat er bewakingsbeelden waren opgedoken waarop te zien zou zijn hoe hij het hoofd van zijn verloofde tussen een autodeur zou hebben geklemd.

Vorige week liet zijn management nog aan AD weten dat er nog geen beslissingen werden gemaakt over het voortzetten van de samenwerking met Lil’ Kleine. Dat lijkt nu wel gebeurd te zijn, al is het voorlopig nog steeds wachten op een officiële verklaring. “Op dit moment heb ik nog geen antwoorden”, aldus een woordvoerder van NAMAM aan de Nederlandse krant.

Platenlabel Sony Music heeft al wel laten weten dat ze de werkrelatie met de zanger per direct hebben stopgezet. Of het om een definitieve stopzetting gaat, is echter nog niet duidelijk.

Jorik Scholten, beter bekend als Lil’ Kleine, brak in 2015 door met het nummer ‘Drank & Drugs’.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NAMAM (@namam.nl)

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws