Evi Hanssen doet getuigenis om rillingen van te krijgen Buitenland
Buitenland

Evi Hanssen doet getuigenis om rillingen van te krijgen

Evi Hanssen doet getuigenis om rillingen van te krijgen

Evi Hanssen (43) spreekt in haar column op de website van Het Nieuwsblad voor het eerst over een uiterst onaangename ervaring uit haar kindertijd.

De presentatrice laat weten dat ze op scoutskamp betast werd door ene Tim. De twee namen deel aan een 24-urentocht en moesten de nacht in een koeienstal doorbrengen. Daar liep het mis. “Wanneer ik me omdraai, trekt hij snel z’n hand weg. (…) Zijn hand op mijn bil midden in de nacht, het zal vast per ongeluk geweest zijn, is mijn eerste gedachte als ik wakker word van het gewrijf over mijn kont. Ik wurm mezelf dieper in mijn slaapzak en doe alsof ik opnieuw slaap. Opnieuw zijn hand op mijn achterste. Hij knijpt er zachtjes in.”

Aangetast

De 11-jarige Evi verweerde zich door een mep uit te delen. Tim was volgens haar zo geschrokken dat hij beschaamd wegliep en haar niet meer in de ogen durfde kijken: “Ik besef dat er in feite niet veel is gebeurd. En toch voel ik me … aangetast. Een ander woord komt niet in me op. Het is de eerste keer dat iemand me met seksueel getinte bedoelingen heeft benaderd. Ik heb nog nooit gekust. Zelfs niet op de lippen.”

Door het incident worden de twee op het matje geroepen bij de leiding, om beide kanten van het verhaal te horen. Het slappe handje, zijn blauw oog en zijn excuses volstonden niet voor haar. Dat zinde de kampleider niet: “‘Allee Evi, ’t is niet dat je verkracht bent hè’, zegt hij al spottend. Ondanks mijn stoere uithaal voel ik me plots in elkaar krimpen als een flauw meisje. Ik zucht, knijp mijn kaken op elkaar en schud Tims slappe hand.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws