Lil’ Kleine met mysterieuze dame gespot op Ibiza Wielrennen
Wielrennen

Lil’ Kleine met mysterieuze dame gespot op Ibiza

Lil’ Kleine met mysterieuze dame gespot op Ibiza

Het lijkt er op dat Lil’ Kleine (27) zich niet al te veel probeert aan te trekken van wat er zich de voorbije weken allemaal heeft afgespeeld. De Nederlandse rapper werd op Ibiza gespot met een mysterieuze brunette.

Die brunette is in elk geval niét zijn verloofde Jamie Vaes (32). Wie het wel is, lijkt Reality FBI te weten: “Lil’ Kleine is in Ibiza gespot, met een dame die veel weg heeft van Kelly van der Minne”, staat er op Instagram Stories.”

Onderzoek

Het juice-channel trekt op onderzoek uit en laat een paar uur later weten dat alles wel degelijk in de richting van Kelly wijst. Zo stond er een kiekje op haar Instagram Stories dat aan hetzelfde tafeltje waaraan Lil’ Kleine zat, werd gemaakt: “Zelfde laptop, zelfde stoeltjes. Dat lijkt er wel op.”

Lil’ Kleine kwam eerder deze maand voor de derde keer in opspraak voor mogelijke geweldpleging. De Nederlandse rapper kreeg op 11 februari nog een taakstraf van 120 uur opgelegd voor een vechtpartij in een nachtclub. Amper twee dagen later werd hij aangehouden omdat hij ervan verdacht werd zijn verloofde Jamie Vaes mishandeld te hebben. Ook in mei vorig jaar werd de zanger op Ibiza gearresteerd door de Spaanse politie.

Lil’ Kleine met mysterieuze dame gespot op Ibiza
Lil’ Kleine met mysterieuze dame gespot op Ibiza
0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws