-->

Naaktschandaal blijft Stan Van Samang maar achtervolgen: “Dat is voor het leven”

Naaktschandaal blijft Stan Van Samang maar achtervolgen: “Dat is voor het leven”
Zaterdag 26 Februari 2022 - 10:00   I   Foto: Instagram   I  

Stan Van Samang wordt door zijn bekendheid al jarenlang op straat nagestaard, maar toch voelt de muzikant dat er sinds het naaktschandaal van 2020 op een andere manier naar hem gekeken wordt.

Stan diende in september 2020 klacht in tegen onbekenden omdat er naaktbeelden van hem en twee andere BV’s op sociale media circuleerden. Er werd een dwangsom van 10.000 euro opgelegd voor wie de beelden verder zou verspreiden.

Zelf gedaan

“Ik heb mezelf te kijk gezet voor heel Vlaanderen”, zegt Stan in Het Nieuwsblad. “Mensen hebben me altijd wel aangekeken. Maar de blikken voelen wel anders, ja. Soms voelt het zo, zonder dat het anders is. Tja, kijken en zien… Ik ben te kijk gezet, hé. En ik heb dat zelf gedaan. Niet met de bedoeling om dat voor heel Vlaanderen te doen, uiteraard. Maar dat was wel het resultaat.”

De ‘Thuis’-acteur is zijn fans dankbaar dat ze hem na het schandaal niet in de steek gelaten hebben: “Het is des te fijner dat je toch nog omarmd wordt door je fans, en die warmte krijgt van je publiek. Van de mensen rondom je. Dat men je jouw fout vergeeft. Iets zaliger kan ik me niet voorstellen.”

Poll: Het naaktschandaal...TAGS  I  Stan Van Samang