Mishandeling Jamie Vaes kan zeer slecht uitdraaien voor zoontje Lío Wielrennen
Wielrennen

Mishandeling Jamie Vaes kan zeer slecht uitdraaien voor zoontje Lío

Mishandeling Jamie Vaes kan zeer slecht uitdraaien voor zoontje Lío

Het slechte nieuws rond Lil’ Kleine (27) en zijn verloofde Jamie Vaes (32) blijft zich maar opstapelen. En dat kan nare gevolgen hebben voor hun zoontje Lio.

Juicequeen Yvonne Coldeweijer schijnt te weten dat Jamie onlangs de kinderbescherming over de vloer heeft gehad. Dat bezoekje kwam er nadat er videobeelden waren opgedoken waarop te zien zou zijn hoe Lil’ Kleine het hoofd van zijn verloofde tussen een autodeur klemt.

Onveilig

Lío woont momenteel nog bij Jamie, maar zij zou sinds kort onder toezicht worden gehouden. Binnenkort zal beslist moeten worden of Lío geplaatst moet worden. De schrik zou er naar verluidt inzitten, want het is niet de eerste keer dat Kleine zich gewelddadig tegenover Jamie opstelde. Zij is dus oprecht bang dat de kinderbescherming van oordeel zal zijn dat haar zoontje niet langer veilig is bij haar.

Jamie zou er nu alles aan doen om te laten uitschijnen dat Lío heel gelukkig is bij haar. Dat doet ze door regelmatig filmpjes van haar zoontje op sociale media te delen. “Wat ze nu doet is laten zien hoe blij dat kind is zodat de kinderbescherming hem niet komt ophalen”, aldus Jan Roos. Volgens Yvonne Coldeweijer is het daar echter al te laat voor en zouden er al verschillende instanties bij Jamie aan de deur hebben gestaan.

Cocaïne

Roddelpraat bracht eerder al het nieuws dat Lil’ Kleine in het bezit zou zijn van videobeelden waarop te zien zou zijn dat Jamie cocaïne schuift, waarna haar zoontje van een kast afvalt. Dat zou ook meteen de reden zijn geweest waarom ze geen klacht indiende tegen Jorik, uit schrik dat ze door de beelden geen hoederecht zou kunnen verkrijgen.

Lil’ Kleine, oftewel Jorik Scholten, zat drie dagen vast in de cel. Hij ontvluchtte direct na zijn vrijlating Nederland en geniet nu met volle teugen van het zonovergoten Ibiza. Daar werd hij eerder deze week alweer met een andere dame gespot. De rapper en Jamie zouden sinds zijn arrestatie geen contact meer hebben gehad met elkaar.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws