Annelies brak helemaal: "Wat Joris daar deed, was voor haar het dieptepunt" Buitenland
Buitenland

Annelies brak helemaal: "Wat Joris daar deed, was voor haar het dieptepunt"

Annelies brak helemaal: "Wat Joris daar deed, was voor haar het dieptepunt"

Het huwelijk tussen Joris en Annelies in 'Blind Getrouwd' ging al snel de verkeerde kant op. Het was dan ook allerminst een verrassing dat beiden besloten om ermee te stoppen.

Toch vinden de makers dat de kijkers niet te hard mogen zijn voor Joris en Annelies. "Al was het maar omdat ze hun vijf weken wel hebben volgemaakt, ondanks de moeilijkheden. Al die tijd zijn ze blijven praten. Al had de ene niet altijd het gevoel dat de andere even goed luisterde. Toen Joris die tachtig witte rozen kocht voor Annelies, deed hij dat met de beste bedoelingen", klinkt het.

"Maar voor Annelies was dat een dieptepunt: zij had Joris gevraagd om haar een beetje tijd te geven", vervolgen de makers. "Met die rozen had zij het gevoel dat Joris écht niet naar haar geluisterd had. Ze hebben dat uitgepraat en hun tweede adem gevonden, maar de dynamiek tussen die twee zat gewoon niet goed. Annelies wou het rustig aan doen, Joris dacht: dit zit goed, gaan met die banaan. Annelies heeft echt haar best gedaan om er iets van te maken. Alleen is er bij Annelies een groot verschil tussen wat ze zegt en hoe ze het zegt. Ze meent het goed, maar het komt er soms verkeerd uit.”

Populair

Laatste nieuws