-->

Viktor Verhulst krijgt bijzonder compliment uit onverwachte hoek over lichaam

Viktor Verhulst krijgt bijzonder compliment uit onverwachte hoek over lichaam
Maandag 28 Februari 2022 - 17:00   I   Foto: SBS   I  

Viktor Verhulst heeft een complimentje gekregen uit onverwachte hoek, wat bij hem naar eigen zeggen voor een nieuwe mindset heeft gezorgd.

In ‘De Verhulstjes’ is maandagavond te zien hoe Viktor vol trots over zijn gekregen compliment vertelt. Aan de ontbijttafel steekt hij van wal. “Ik moet wel zeggen: dit past perfect bij mijn nieuwe mindset die ik gekregen heb, want ik heb van iemand een compliment gehad over mijn lichaam. En die komt niet verwacht.”

Geschrokken

Meteen kijkt het gezin hem vragend aan. “Nina Derwael heeft gezegd dat ik een heel flexibele rug heb.” Daarop begint zus Marie al meteen te lachen. “Ik heb die gezien bij ‘Dancing With The Stars’ en ik deed op dat moment een oefening”, gaat Viktor verder.

Het gezin spoort hem aan om de oefening eens te tonen. Vervolgens gaat Viktor op de grond liggen. “Ik zag daar iemand van de dansers een rugbeweging maken, dus ik denk: ‘Weet je, ik ga dat ook eens doen.’ Dus ik leg me op de grond en ik buig mijn rug en Nina schrok heel hard.”

Jaloezie

“Die verschoot daarvan?”, vraagt Marie. En ook Gert reageert zoals gewoonlijk met een grapje. “Ik wist niet dat Nina dronk.” “Jaloezie dat jij nog nooit een compliment hebt gekregen van een olympisch kampioen”, lacht Viktor.

Poll: Vind jij de mopjes van Gert ook altijd zo grappig?TAGS  I  Gert Verhulst  I  Marie Verhulst