-->

VRT-journalist Riadh Bari heeft wel érg bijzonder stuk in ‘Stukken van Mensen’

VRT-journalist Riadh Bari heeft wel érg bijzonder stuk in ‘Stukken van Mensen’
Maandag 28 Februari 2022 - 20:00   I   Foto: SBS   I  

Journalist Riadh Bari waagt eveneens een poging om zijn bijzonderste kunstwerk te verkopen aan de kunstdealers in ‘Stukken Van Mensen’. Zijn stuk is alleszins impressionant.

Vier nieuwe verkopers zetten alles op alles in de vierde aflevering van ‘Stukken van Mensen’. Onder hen ook VRT-journalist Riadh Bari. Die laatste pakt uit met een persoonlijke schets uit het privéschetsboek van de Amerikaanse filmregisseur Tim Burton, die bekendstaat om zijn donkere humor, gothicstijl en referenties aan cartoons en horrorfilms.

Prijzen

De tekeningen van Tim Burton worden in Amerika verkocht aan prijzen waarvan je gaat duizelen. Zo kan de kostprijs van zijn tekening ‘Jack Skellington’ oplopen tot wel 6000 dollar. Een ander werk van Tim Burton, genaamd ‘Mimmo Rotella’, zou zo’n 10.000 dollar waard zijn.

Hoe Bari precies het werk in handen heeft gekregen, is momenteel nog niet bekend. Benieuwd of er naast een journalist ook een goede onderhandelaar in hem schuilt. Hij weet alleszins hoe hij de dealers kan bespelen met zijn charmes. Dinsdagavond komen we het te weten.

Poll: Zou jij ooit een tekening van Tim Burton in je bezit willen hebben?TAGS  I  Tim Burton  I  Riadh Bari  I  VRT