Transfermarkt: Déze coach volgend seizoen bij Club, Hazard en Pogba ploegmaats?

Transfermarkt: Déze coach volgend seizoen bij Club, Hazard en Pogba ploegmaats?
Dinsdag 2 April 2019 - 14:00   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt opnieuw zijn deuren. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Het mooiste bewijs daarvan is dat het nu al gonst van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Ivan Leko blijft mogelijk toch bij Club Brugge. Hij zou de uitspraken over zijn beslissing gedaan hebben uit onvrede dat het bestuur zolang wacht om hem te evalueren en een nieuw contract voor te schotelen.

*Raphael Varane heeft aan het bestuur van Real Madrid laten weten dat hij wil vertrekken na dit seizoen. De Franse verdediger kan onder meer naar Juventus en Paris Saint-Germain.

*Real Madrid wil vol voor Eden Hazard én Paul Pogba gaan in de zomer. Beide spelers willen zelf ook graag naar Madrid verhuizen.

*Alle topclubs in België gaan voor Theo Bongonda. De smaakmaker van Zulte Waregem mag weg voor 5 miljoen euro.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk  I  sport  I  voetbal