Leerkracht (25) ontslagen vanwege uitlekken naaktselfie Buitenland
Buitenland

Leerkracht (25) ontslagen vanwege uitlekken naaktselfie

Leerkracht (25) ontslagen vanwege uitlekken naaktselfie

Een Amerikaanse lerares is ontslagen omdat een naaktselfie van haar in handen was gekomen van een leerling. De vrouw dient nu klacht in wegens geslachtsdiscriminatie.

Lauren Miranda was lerares wiskunde in de Bellport Middle School in Long Island (New York). De 25-jarige vrouw werd afgelopen woensdag echter ontslagen omdat een leerling rondliep met een naaktselfie van haar. Volgens de vrouw gaat het om een foto die ze twee jaar geleden nam en naar haar toenmalige vriend had gestuurd. Hoe die nu in handen is gekomen van een leerling, weet ze zelf niet.

Miranda heeft nu een klacht ingediend tegen de school en eist een schadevergoeding van 3 miljoen dollar als ze niet opnieuw wordt aangenomen. Ze vindt het niet kunnen dat een blote borst bij een man wel kan en bij een vrouw een groot probleem is. “Als mannen in ontbloot bovenlijf te zien zijn, wordt er niet moeilijk over gedaan. Mijn bovenlijf is niet aanstootgevender dan dat van een man", zegt ze.

"Mijn carrière is om zeep. Mijn reputatie is aangetast. Ik ben gebrandmerkt. Ik wil me niet wegsteken door deze zaak", aldus Lauren, die allicht niet opnieuw aan de slag zal mogen in haar school.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws