Anuna De Wever volledig gecrasht: "Keihard huilen, een complete breakdown" Royalty
Royalty

Anuna De Wever volledig gecrasht: "Keihard huilen, een complete breakdown"

Anuna De Wever volledig gecrasht: "Keihard huilen, een complete breakdown"

Anuna De Wever is vorige week maandag volledig gecrasht. Dat schrijft ze in haar dagboek. Dat alles had te maken met de klimaatwet die er niet door zou komen.

"Wanneer ik 's avonds weer naar Brussel ga en op het Troonplein aankom, heerst er een feeststemming", schrijft De Wever in haar dagboek in Humo. "Er is muziek en er zijn standjes met koffie en soep. Het plan is dat ik als laatste zal speechen. Ik ben echt in de mood. De MR heeft net haar kar gekeerd, dus ik denk: yes, one down, two to go! Maar dan komt iemand van Greenpeace me zeggen dat CD&V en Open VLD de grondwetswijziging niet zullen tekenen."

"Het voelt als een klap in mijn gezicht: na 11 weken strijden en een slapeloze nacht is dit de druppel. Net op dat moment moet ik het podium op voor mijn speech, maar het lukt me niet. Ik zet mijn kap op, draai me om, loop weg en begin keihard te huilen. Complete breakdown. Ik weet het even niet meer. Wat willen die politici dat ik nog méér doe om te bewijzen dat de jeugd hen iets vraagt?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws