-->

Gunther Levi: "Dit is reden waarom de Romeo's niet optreden op 30 jaar Familie"

Gunther Levi:
Woensdag 23 Maart 2022 - 17:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

De Romeo's hebben afgezegd om op te treden op het feest van 30 jaar Familie in de Lotto Arena. Dat gaat in september door.

Veel mensen denken dat dit uit rancune is omdat Gunther Levi zingt bij de Romeo's. Hij werd zes maanden geleden immers ontslagen bij 'Familie'. Gunther ontkent dat echter.

"Nee. Dat heeft niks met rancune te maken, maar alles met de agenda van De Romeo’s. Ik zit dan in het buitenland", legt Gunther uit in TV-Familie. "Die reis stond twee jaar geleden al gepland, maar werd door corona meermaals uitgesteld."

"Die trip nu nog eens verzetten, kan niet", gaat Gunther verder. "Want dan ben ik mijn geld kwijt. Ik heb nog bekeken of ik die ene dag op en af kon vliegen, maar dat bleek gekkenwerk. Het is dus een puur praktische beslissing."

"Als ik echt rancuneus was geweest, had ik al ‘nee’ gezegd toen we de eerste keer werden gevraagd. Aanvankelijk zou het feest eind januari plaatsvinden, zie je. En toen we die eerste keer geboekt werden, had ik mijn ontslag bij ‘Familie’ al gekregen."

Poll: Ga jij de Romeo's missen op '30 jaar Familie'?TAGS  I  Gunther Levi  I  Familie