'Deze Belgische topclub denkt aan Hein Vanhaezebrouck' Sport
Sport

'Deze Belgische topclub denkt aan Hein Vanhaezebrouck'

'Deze Belgische topclub denkt aan Hein Vanhaezebrouck'

Hein Vanhaezebrouck doorbrak eerder deze week het stilzwijgen. Hij haalde in een interview zwaar uit naar zijn gewezen werkgever RSC Anderlecht en voorzitter Marc Coucke. Daarnaast liet Vanhaezebrouck ook weten dat hij klaar is om er opnieuw in te vliegen.

Vanhaezebrouck benadrukte dat hij open staat voor aanbiedingen uit het buitenland en uit België. Iets wat als muziek in de oren klinkt van AA Gent-voorzitter Ivan De Witte. Volgens Sport/Voetbalmagazine zou Vanhaezebrouck sneller dan verwacht kunnen terugkeren naar de Arteveldestad.

"In het geval dat Thorup vertrekt, zijn er genoeg gegadigden voor een zitje op de bank in de Ghelamco Arena. Onvermijdelijk circuleert de naam van Hein Vanhaezebrouck, die hoog aangeslagen wordt door voorzitter Ivan De Witte vanwege zijn titel en zijn parcours in de Champions League", schrijft het weekblad. Hein terug naar Gent, het zou wat zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws