Anderlecht grijpt in na blamage tegen Genk: 'Deze 5 spelers vliegen eruit' Sport
Sport

Anderlecht grijpt in na blamage tegen Genk: 'Deze 5 spelers vliegen eruit'

Anderlecht grijpt in na blamage tegen Genk: 'Deze 5 spelers vliegen eruit'

RSC Anderlecht begon met een valse noot aan play-off 1. In de Luminus Arena ging het met 3-0 de boot in tegen leider KRC Genk. Donderdag neemt paars-wit het in eigen huis op tegen die andere ploeg in vorm: Club Brugge.

In aanloop naar de klassieker tegen Club grijpt Anderlecht zwaar in. Volgens de Franstalige krant La Capitale zullen minstens drie spelers uit de ploeg vliegen. Het gaat om Ivan Obradovic, Pieter Gerkens en Peter Zulj. Volgens de krant zijn die drie om uiteenlopende redenen niet klaar om een rol van betekenis te spelen in deze play-offs.

Verder moeten ook Ivan Santini en James Lawrence zich zorgen maken om hun plek in het elftal. Voorlopig lijken ze echter te blijven staan omdat er op hun positie simpelweg geen alternatieven zijn. Eens de concurrenten van Santini en Lawrence opnieuw fit zijn, vliegen ook zij uit wellicht uit het elftal.

Geen Kara

Kara Mbodj tot slot, ontbreekt tegen Club Brugge. Hij is geblesseerd en wordt wellicht vervangen door... Bubbacar Sanneh. Volgens La Capitale komen ook Adrien Trebel, Elias Cobbaut en Francis Amuzu donderdag tegen Club wellicht in de ploeg.

Populair

Laatste nieuws