'Rutten vertrekt, Arnesen vindt hém de ideale nieuwe trainer voor RSCA’ Sport
Sport

'Rutten vertrekt, Arnesen vindt hém de ideale nieuwe trainer voor RSCA’

'Rutten vertrekt, Arnesen vindt hém de ideale nieuwe trainer voor RSCA’

Op dit moment zwaait Fred Rutten nog de plak bij RSC Anderlecht, maar daar lijkt weldra verandering in te komen. In het tussenseizoen zou paars-wit zijn huidige hoofdcoach willen inruilen voor een andere.

Al sinds zijn aanstelling doen er geruchten over Fred Rutten de ronde over het feit dat hij slechts een tussenpaus zou zijn. Anderlecht zou achter de schermen al werk maken van een nieuwe trainer.

Een verhaal dat Sport/Voetbalmagazine nu bevestigt. "Rutten wordt door een deel van de kleedkamer niet geapprecieerd en doet ook het volk op de tribunes niet echt dromen. Het bestuur zou al onder vier ogen aan enkele spelers toevertrouwd hebben dat er volgend seizoen een andere coach komt", schrijft het weekblad.

Hjulmand ligt in polepositie

En het is ook al duidelijk wie de nieuwe T1 moet wroden. "De man die in januari al de prioriteit had en dicht bij een handtekening stond, Kasper Hjulmand, lijkt in polepositie te liggen", benadrukt Sport/Voetbalmagazine.

"In de winter werd hij nog tegengehouden door zijn club FC Nordsjælland, maar bij het begin van de lente werd zijn contract in onderling overleg beëindigd en het zou best kunnen dat hij bij de hervatting van de trainingen in de dug-out van het Constant Vanden Stockstadion plaatsneemt. De Deen zou hoog ingeschat worden door zijn landgenoot Frank Arnesen."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws