Woensdag 3 April 2019 - 16:02   I   Foto: Photonews  I   Bron: Nieuws365  I   door Redactie

An Lemmens heeft groot nieuws over 'Boer zkt Vrouw'

An Lemmens heeft groot nieuws over 'Boer zkt Vrouw'

An Lemmens, één van de twee presentatrices van 'Boer zkt Vrouw' kondigde groot nieuws op Instagram aan. Vanaf 15 april is ‘Boer Zoekt Vrouw: De Wereld Rond’ terug.

"Vanaf maandag 15 april stellen we elke dag een nieuwe boer aan jullie voor, tussen het ‘VTM Nieuws’ en ‘Familie’”, schrijft ze. “Je ontdekt waar de boeren hun geluk gevonden hebben, wat ze doen en wat ze zoeken in hun levenspartner.”

Een hele week zal een mini-aflevering te zien zijn. De week wordt afgesloten met een extra lange kick-off aflevering op zondag 21 april. Daarin kom je alles te weten over de boeren.

Dit bericht bekijken op Instagram

De wereld rondreizen, de prachtigste plekken ontdekken en de leukste single boeren ontmoeten, dat is waar @dina_tersago en ik ons de afgelopen weken mee hebben beziggehouden want BOER ZKT VROUW DE WERELD ROND IS TERUG 🥰 Vanaf maandag 15 april stellen we elke dag een nieuwe boer aan jullie voor, tussen het VTMNieuws en Familie. Je ontdekt waar de boeren hun geluk gevonden hebben, wat ze doen en wat ze zoeken in een levenspartner. De hele week is er dagelijks een mini-aflevering Boer zkt Vrouw en op zondag 21 april volgt een extra lange kick-off aflevering waarin je werkelijk álles over de boeren te weten komt. Als er een boer is die jouw hart sneller doet slaan, aarzel dan niet om meteen na de eerste uitzending te schrijven naar jouw uitverkorene! Alle praktische info vind je terug op vtm.be 👨🏻‍🌾❤️👩🏼‍🌾 #boerzktvrouw #dewereldrond #nieuwseizoen #vanaf15april #bijvtm

Een bericht gedeeld door An Lemmens (@anlemmensofficial) op

Wat is jouw mening?

TAGS  I  An Lemmens  I  showbizz  I  n365  I  Boer zkt Vrouw