Harbaoui stopt opmars Charleroi en bezorgt Zulte Waregem belangrijke zege Sport

Harbaoui stopt opmars Charleroi en bezorgt Zulte Waregem belangrijke zege

Zulte Waregem heeft speeldag 20 in de Jupiler Pro League afgesloten met een overwinning. Het kreeg Sporting Charleroi over de vloer in het Regenboogstadion en won met 3-1 na goals van Harbaoui en Bongonda.

In de eerste helft bewees Harbaoui nog maar eens dat hij het vijandelijke doel weet staan. De Tunesiër zorgde in zijn eentje met twee doelpunten voor een 2-0-tussenstand na een goed halfuur spelen. Op slag van rust bracht Benavente de bezoekers opnieuw in de match met de aansluitingstreffer.

Al was Zulte Waregem ook na de rust het best bij schot. Demir kon aan het begin van de tweede helft de 3-1 tegen de netten prikken en daar bleef het uiteindelijk ook bij. Zulte Waregem loopt, samen met Waasland-Beveren en Moeskroen, wat verder weg van rode lantaarn Lokeren.