Kijkers maken 'Junior op zoek naar de liefde' helemaal af: "Schaam je diep!" Binnenland
Binnenland

Kijkers maken 'Junior op zoek naar de liefde' helemaal af: "Schaam je diep!"

Kijkers maken 'Junior op zoek naar de liefde' helemaal af: "Schaam je diep!"

Dinsdagavond was er de eerste aflevering van 'Junior op zoek naar de liefde' op Eén. Daarin gaat Junior Planckaert op zoek naar de ware.

Het programma krijgt echter bakken kritiek. "VRT, schaam je diep om aan zo'n programma mee te werken", zegt een kijker. "Hou dit soort programma's aub op VTM", klinkt het elders.

"Kan het nog armer worden dan dit, VRT?" en. "Wat een flauwekul", lezen we ook. Blijkbaar is dus lang niet iedereen geïnteresseerd in zijn zoektocht naar de ware liefde. Overigens valt het nog maar af te wachten of Junior zijn ware gevonden heeft. Dat komen we uiteraard pas over x-aantal weken te weten.

Stephanie Planckaert begeleidt haar broer in de zoektocht. Alleen krijgt zij ook forse kritiek over zich heen. "Irritatielevel maal honderd met Stephanie", zegt iemand. "Kan hij niet voor zichzelf zorgen?", vraagt iemand anders zich af.

Kijkcijfers

Terwijl De Planckaerts héél veel lof krijgen in 'Château Planckaert' van de kijker, kan men dit programma toch minder waarderen. Afwachten hoe zich dat zal vertalen in de kijkcijfers.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws