-->

Gert Verhulst verliest zichzelf helemaal op tv: "Hoe moeilijk kan het zijn?"

Gert Verhulst verliest zichzelf helemaal op tv:
Woensdag 20 April 2022 - 10:00   I   Foto: SBS   I   door Redactie

Gert Verhulst heeft zich flink opgewonden tijdens de 'Cooke & Verhulst-show'. Hij ergert zich blauw aan mensen die niet ritsen in het verkeer.

Er is steeds meer agressie in het verkeer. Dat was het onderwerp in het laatste deel van de 'Cooke & Verhulst-show' dinsdagavond. Voor Gert Verhulst klaarblijkelijk een gevoelig thema, want hij ergert zich ook heel fel aan andere weggebruikers.

Ritsen

"Ritsen, mensen, ritsen - allez komaan - hoe moeilijk kan het zijn!? Ene van links en ene van rechts en ene van links en ene van rechts. Ritsen, jongens! Dan rijd je tot helemaal vooraan en als de wagens samenkomen, gaan die van links de deur dichtdoen. 'Oh, je kruipt voor!'. Nee, dat is ritsen!"

De hilariteit in de studio is groot. Koen Wauters staat zelfs recht en begint de rits van zijn broek open en dicht te doen. "Hier, sè!", reageert hij. Ook de mensen in de studio kunnen het begoog van Gert Verhulst wel smaken.

Rustig blijven

Gert zelf plaatst echter kanttekeningen bij het applaus van het publiek. "Ze zitten hier nu allemaal te klappen, maar de meeste ritsen niet hè!"

"Weet je wat je het beste doet? Dat heb ik met scha en schande moeten leren tijdens de afgelopen 30 jaar in de auto. Je moet gewoon rustig blijven. Je moet denken 'het maakt niet uit, het gaat niet om een paar seconden'."

"Dus ritsen hoeft voor jou niet? Zeg het dan maar gewoon, hé", reageert Gert nog.

Poll: Heeft Gert Verhulst gelijk?TAGS  I  Gert Verhulst  I  Koen Wauters