-->

Nieuwe schok voor 'Familie'-kijkers: 'Ook Guido verdwijnt uit VTM-soap'

Nieuwe schok voor 'Familie'-kijkers: 'Ook Guido verdwijnt uit VTM-soap'
Woensdag 20 April 2022 - 12:45   I   Foto: VTM   I   door Redactie

'Familie' is op zoek naar meerdere figuranten met een Aziatisch uiterlijk. De opnames zouden volgens TV-Familie wellicht moeten dienen voor de seizoensfinale.

De mannen tussen 20 en 60 zijn nodig om Aziatische gevangenen en Aziatische bewakers te spelen. Dat betekent dus dat een personage uit 'Familie' in een Aziatische gevangenis terechtkomt. De kijkers komen automatisch uit bij Guido, gespeeld door Vincent Banic.

Drugskoerier

"De scènes achter de tralies zullen wel iets met drugs te maken hebben", citeert TV-Familie kijkers. "En dan kom je automatisch bij Guido terecht. Hij is tenslotte drugskoerier. Die jongen bedoelt het altijd goed, maar komt door zijn stommiteiten altijd in de problemen."

Guido kwam onbedoeld in contact met drugsbazin Mira en hij speelt nu koerier voor haar. Dat gaat dus duidelijk fout aflopen. Mogelijk gaat Guido drugs smokkelen in Thailand. Daar zou hij dan opgepakt worden en in de gevangenis belanden.

Afscheid

Het is niet uitgesloten dat die gevangenisscène meteen het einde van Guido inluidt. Volgens TV-Familie is het zeer aannemelijk dat Vincent Banic, in navolging van zijn vrouw Bab Buelens, ook de soap zal verlaten.

Poll: Zou jij Guido missen in 'Familie'?TAGS  I  Familie  I  Vincent Banic  I  Bab Buelens