Junior Planckaert klungelt erop los: "Fabrizio had al twee grieten binnengedaan" Binnenland
Binnenland

Junior Planckaert klungelt erop los: "Fabrizio had al twee grieten binnengedaan"

Junior Planckaert klungelt erop los: "Fabrizio had al twee grieten binnengedaan"

Junior Planckaert gaat op Eén op zoek naar de ware liefde. Dinsdagavond was de eerste aflevering, maar recensent Bram De Brabander van Het Laatste Nieuws raakte allerminst onder de indruk van het programma.

Junior oogde zeer onwennig. Dat bleek al hoe hij de vrouwen verwelkomde. “Ik ben, uhm, blij dat jullie in dit avontuur willen stappen. Uhm", klonk het. De Brabander in HLN: "In datzelfde tijdsbestek had die andere ‘bachelor’ Fabrizio Tzinaridis al twee grieten binnengedaan en het bad laten vollopen voor een derde."

Bachelor

"Uiteraard valt het te begrijpen dat een openbare omroep zich niet wil bezondigen aan platvloerse reality, maar een format als ‘Junior op zoek naar de liefde’ heeft nu eenmaal occasionele tragedie en een ‘bachelor’ met peper in z’n gat nodig om overeind te blijven", stelt De Brabander.

De journalist van Het Laatste Nieuws geeft 'Junior op zoek naar de liefde' amper twee sterretjes op vijf. Een veelgehoorde kritiek - ook bij de kijkers - is dat dit soort datingprogramma niet thuishoort op de openbare omroep.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws