Fabrizio heeft nu ook seks in 'Bachelor': "Man, wat is hij degoutant geworden" Binnenland
Binnenland

Fabrizio heeft nu ook seks in 'Bachelor': "Man, wat is hij degoutant geworden"

Fabrizio heeft nu ook seks in 'Bachelor': "Man, wat is hij degoutant geworden"

Fabrizio Tzinaridis had in de 'Bachelor' een romantische date met Madieke. Het bleek ontzettend leuke nacht te zijn geweest.

"We hebben een heel gezellige nacht gehad", aldus Madieke. "Tja, ik moet er geen tekening bij maken hé", reageert Fabrizio. "Het is echt heel lang geleden dat ik nog naast iemand geslapen heb", zegt Fabrizio tegen Madieke.

Kettingzaag

Madieke had in ieder geval geen last van Fabrizio tijdens de nacht. "Ik lag helemaal hier zo. Ik kan er niet tegen als ik zo tegen iemand aanlig", zegt ze. "Ik ook niet", antwoordt Fabrizio. Er was één probleem: Fabrizio snurkt. "Het was niet te doen", zegt Madieke. "Ik zag alle uren op de klok zo voorbijgaan. Ik kon niet slapen, want hij was zo hard aan het snurken. Het klonk als een opgevoerde kettingzaag."

De kijkers kunnen het niet echt waarderen. "Met alle vrouwen in bed duiken om dan na het programma alleen over te blijven", zegt iemand. "Vroeger had ik hem graag, maar nu is hij echt degoutant geworden", klinkt het ook.

Bedrog

"Ongelooflijk, hij denkt dat hij weer in 'Temptation Island' zit", reageert een kijker. "Het soort vrouwen dat zich hiervoor inschrijft wil toch gewoon bedrogen en voorgelogen worden?"

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws