Wout van Aert krijgt zeer zware kritiek te slikken: "Stom!" Weer
Weer

Wout van Aert krijgt zeer zware kritiek te slikken: "Stom!"

Wout van Aert krijgt zeer zware kritiek te slikken: "Stom!"

Wout van Aert heeft al veel indruk gemaakt in de Tour de France. Toch is niet iedereen overtuigd van de manier waarop hij koerst.

Ex-Tourwinnaar Bjarne Riise is behoorlijk kritisch voor Van Aert. "Ik ben een enorme fan van Van Aert. Het is moeilijk om geen fan van Van Aert te zijn", zegt Riise.

"Het is uitzonderlijk, buitengewoon en verbazend om te zien wat hij doet", vervolgt de Deen. "Maar aan de andere kant: hij rijdt voor een team dat de Tour de France wil winnen. Gaat dat lukken, met de manier waarop ze nu koersen? Ik twijfel of ze echt wel voor de eindzege gaan."

"Wout verbrandt nu te veel energie. Ik ben bang dat Van Aert, de dag dat ze hem echt nodig hebben om het verschil te maken, niet honderd procent alles zal kunnen geven. Hij heeft de afgelopen dagen een paar keer stom gekoerst. Ze hebben niet het lef om hem tot de orde te roepen. Als ze zo verder doen, verliezen ze de Tour."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws