-->

Carmen Pfaff: "Ik en Jean-Marie hebben financiële zorgen"

Carmen Pfaff:
Woensdag 12 December 2018 - 03:26   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Jean-Marie Pfaff heeft het moeilijk om rond te komen met zijn beperkt pensioen. Dat vertelt zijn vrouw Carmen in Dag Allemaal.

"Jean-Marie gaat een pensioen krijgen, ja, maar ’t is niet om over naar huis te schrijven. We kunnen er twee keer mee gaan eten, zeg maar. En dat voor iemand die al van z’n vijftiende werkt en altijd keurig z’n bijdragen heeft betaald", zucht Carmen. "Ze dwingen Jean-Marie om verder te werken."

Zo kocht Jean-Marie Pfaff een touringcar, die dienst heeft gedaan voor het Audi-raceteam. "Een serieuze kost, dat zeker", aldus Carmen. "Maar we proberen dat te recupereren door de bus te verhuren. Er is een chauffeur voorzien, maar je kan ook Jean-Marie boeken als chauffeur. Zo komt hij toch ook nog onder de mensen. Dat lijkt me beter voor hem dan altijd thuis te blijven en voor mij te zorgen. (Carmen lijdt al jaren aan osteoporose, nvdr)."

Niet bedelen

Bedelen zullen ze niet moete ndoen. Er was de actieve carrière van Pfaff in het voetbal en ook de realityreeks De Pfaffs heeft de familie geen windeieren gelegd. "Dat niet, maar we zullen toch voorzichtig moeten zijn", zegt Carmen. "En nadenken over bepaalde uitgaven. Eens gewoon thuisblijven op een mooie dag in plaats van een terrasje te doen. Tja, ’t is nu zo."

TAGS  I  Jean-Marie Pfaff  I  showbizz  I  sport