Het gaat helemaal mis tussen Sean Dhondt en zijn vriendin Maithé Rivera showbizz
showbizz

Het gaat helemaal mis tussen Sean Dhondt en zijn vriendin Maithé Rivera

Het gaat helemaal mis tussen Sean Dhondt en zijn vriendin Maithé Rivera

Dag Allemaal heeft een filmpje te pakken gekregen waarop te zien is hoe Sean Dhondt en zijn vriendin Maithé Rivera openlijk ruzie maken op een resort in Turkije.

“Hij slaapt elke avond met andere vrouwen!”, roept Maithé in het Engels. Nadien geeft ze Sean een mep in zijn gezicht. Enkele vakantiegangers trekken Maithé daarop weg.

Intussen heeft het koppel ook op de beelden gereageerd via sociale media. “Normaal gezien reageren we hier nooit op, maar voor één keer willen we er toch iets over zeggen”, klinkt het. “In juli trokken we naar Turkije voor 10 dagen, zálige vakantie. Eén namiddag kregen we ook even ruzie, zoals elk koppel wel eens voor heeft."

"En blijkbaar vinden sommigen het dan leuk om stiekem en ongegeneerd te gaan filmen. Uiteindelijk een banale discussie, vooral door een paar ‘paradise cocktails’ te veel (want ‘schat, het is all-in, dus we moeten er álles uit halen heee?!’). Wij zijn ondertussen een goeie maand verder met ons leven en nog steeds heel happy samen.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws