Roger De Vlaeminck gelooft er niet in bij Wout van Aert: "Dan krijgt hij het moeilijk" Wielrennen
Wielrennen

Roger De Vlaeminck gelooft er niet in bij Wout van Aert: "Dan krijgt hij het moeilijk"

Roger De Vlaeminck gelooft er niet in bij Wout van Aert: "Dan krijgt hij het moeilijk"

De vraag die op velen hun lippen brandt, is of Wout van Aert op een dag mee kan doen voor het eindklassement in de Tour de France. Roger De Vlaeminck heeft alvast een duidelijke mening.

“Nee”, zegt De Vlaeminck onomwonden in Wielerrevue. "Mannen als Pogacar en Vingegaard zijn beter klassementsrijders. Van Aert moet eerst een wedstrijd zoals de Ronde van Zwitserland winnen voordat hij aan een grote ronde begint. En als hij het ooit probeert, moet hij een ploeg hebben die zich volledig in zijn dienst stelt.”

“Als hij zelf constant van voren zal moeten rijden als klassementsrijder, zal hij het wel moeilijker krijgen", vervolgt De Vlaeminck. "Op die twee toppers na zat er in de top-10 van de Tour ook niet veel kwaliteit. Ik denk dat Van Aert nog net iets te zwaar is."

"En hij heeft ooit die rit over de Ventoux gewonnen, maar hij reed zes minuten voor de klassmentsmannen voor hij eraan begon. Hij heeft een fantastische Tour gereden, maar hem winnen? Dat zie ik hem niet doen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws