-->

Liliane Saint-Pierre krijgt nieuwe zware tegenslag te verwerken: "Ik ben alles kwijt nu"

Liliane Saint-Pierre krijgt nieuwe zware tegenslag te verwerken:
Zaterdag 20 Augustus 2022 - 17:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Het zijn moeilijke tijden voor Liliane Saint-Pierre. Vorig jaar in oktober verloor de zangeres haar mama en in 2010 moest ze al afscheid nemen van haar man Marc Hoyois. Bovendien heeft ze recent weer afscheid moeten nemen van iemand.

“Het is een heftig jaar geweest, ondanks het feit dat ik wist dat het elk moment kon gebeuren”, zegt Liliane over het overlijden van haar mama in Dag Allemaal.

“Mama is op 11 oktober 96 geworden, op 13 oktober is ze gestorven. Ik zei tegen mijn zoon dat het wel ging, maar hij zag dat ik in shock was. Ik woonde op vijf minuten van haar, maar ik woonde eigenlijk bij haar in. Drie jaar heb ik dag en nacht voor haar gezorgd. En voor mijn pluspapa."

De pluspapa is recent echter ook overleden. "Ik zag die mens ook graag", legt de zangeres uit. "De laatste maanden heeft hij in een rusthuis doorgebracht. Ik voelde me daar niet goed bij, maar ik heb een pluszus en die wou natuurlijk haar vader ook graag dicht bij zich hebben. Hij is ziek geworden en dan is het heel vlug gegaan. Ik had het gevoel: nu ben ik alles kwijt."

TAGS  I  Liliane Saint-Pierre