Vrijdag 5 April 2019 - 11:09   I   Foto: Pixabay  I   Bron: Metro  I   door Redactie

Vrouwen die sperma inslikken hebben grotere kans om zwanger te worden

Vrouwen die sperma inslikken hebben grotere kans om zwanger te worden

Een nieuw onderzoek beweert dat vrouwen die regelmatig sperma inslikken na een pijpbeurt, meer kans hebben om zwanger te worden. Mannen hebben dus een extra argument om vrouwen te overtuigen.

Wetenschappers van de Nederlandse Universiteit Leiden onderzochten de zwangerschapgeschiedenis van 234 vrouwen. Ze vergeleken die met hun orale seksgewoontes. De resultaten werden gepubliceerd in het vakblad Journal of Reproductive Immunology.

Het inslikken van sperma zou het immuunsysteem van de vrouwen een boost geven en de foetus zou gezonder groeien. Het goedje bevat namelijk mannelijke hormonen en proteïnen, waar de vrouw aan moet 'wennen'. Uiteraard is dit enkel zinvol als vrouwen zwanger willen en de partner geen SOA's heeft.

Vrouwen zouden ook minder kans hebben op miskramen. “Orale blootstelling aan sperma lijkt de uitkomst van een zwangerschap positief te beïnvloeden”, aldus de onderzoekers. “Onze resultaten suggereren een verband tussen orale seks en het plaatsvinden van veelvuldige miskramen.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Universiteit van Leiden  I  n365  I  wtf  I  showbizz