Vormer kan alsnog achterpoortje inschakelen om Club Brugge te verlaten voetbal
voetbal

Vormer kan alsnog achterpoortje inschakelen om Club Brugge te verlaten

Vormer kan alsnog achterpoortje inschakelen om Club Brugge te verlaten

Er kwam dan toch geen transfer aan voor Ruud Vormer op Deadline Day. De Nederlander blijft dus gewoon aangesloten bij Club Brugge. Toch is er nog steeds een manier om snel naar het buitenland te verkassen.

De transfermarkt is gesloten en dat betekent normaal gezien geen spelers meer kopen of verkopen. Maar Hoefkens lijkt nu echt niet meer van plan om Vormer veel speelminuten te geven en dus kwam het bestuur met een oplossing.

Het is namelijk mogelijk om spelers als transfervrij te bestempelen en gratis weg te geven aan een buitenlandse club. Zo zou Vormer dus toch nog kunnen vertrekken.

Wellicht zit een transfer naar de Nederlandse ploeg Willem II er wel in voor de middenvelder. Laatst werd Vormer er gespot om een wedstrijd tegen Den Haag bij te wonen. Na de geruchten over Turkije en Saoedi-Arabië wordt het misschien gewoon een verhuis richting zijn geboorteland.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws