-->

Familie-acteur Ray Verhaege staat doodsangsten uit: "Bijzonder akelig"

Familie-acteur Ray Verhaege staat doodsangsten uit:
Donderdag 8 September 2022 - 09:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Ray Verhaege, beter bekend als Albert uit de soap ‘Familie’, maakte onlangs de schrik van zijn leven mee. Er speelde zich een groot drama af bij hem thuis. Hij heeft namelijk oog in oog gestaan met twee inbrekers. Hij vertelt over zijn traumatische ervaring in Dag Allemaal.

Ray Verhaege kwam ’s avonds thuis na opnames van ‘Familie’ toen hij twee inbrekers op heterdaad betrapte. Hij opende de voordeur en hoorde lawaai boven. Enkele ogenblikken later raasden de twee inbrekers langs hem naar buiten. “Ik bleef staan, verstijfd van angst”, vertelt de acteur in Dag Allemaal. “De eerste paar minuten stond ik daar, totaal van de kaart.”

De dieven zijn er niet in geslaagd om iets te stelen, maar ze hebben wel een enorme ravage aangericht. Zo was de deur met heel wat geweld geforceerd. Maar dat kan de acteur relativeren. De materiële schade is miniem tegenover de angsten waarmee Ray nu moet leven.

De acteur is nog steeds niet helemaal bekomen van de schok. “Als je met twee bent, kun je zoiets samen verwerken. Maar ik ben alleen en dan loop je ’s avonds in je eigen huis te piekeren”, legt hij uit. “Ik voelde mij lange tijd niet meer veilig in mijn eigen huis. Ze hebben hier binnengezeten, in mijn privé, en dat is een akelig gevoel."

TAGS  I  Ray Verhaeghe  I  Familie