-->

Ray Verhaege geen begrip voor makers van 'Familie': "Ze zien iets belangrijks over het hoofd"

Ray Verhaege geen begrip voor makers van 'Familie':
Zaterdag 10 September 2022 - 21:30   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Ray Verhaege is bij het brede publiek bekend als Albert uit de populaire soap 'Familie'. Hij staat nog steeds met evenveel plezier op de set, maar hij lijkt toch niet volledig akkoord te gaan met sommige keuzes van de makers.

Ray schittert in 'Familie' nog steeds als Albert naast zijn echtgenote Anna, ofwel 'de Bomma'. Al is zijn rol in de serie wel een serieus pak kleiner geworden en daar heeft de acteur het soms moeilijk mee. Dat vertelt hij in Dag Allemaal.

"Ik heb kleinkinderen en achterkleinkinderen. Ik weet uit ondervinding hoe belangrijk samenkomen bij de bompa is om de familie bij elkaar te houden. Dat zien ze in ‘Familie’ over het hoofd", legt Ray uit. Dat is volgens de acteur van groot belang in een soap als 'Familie'. Veel mensen spiegelen zich er namelijk aan.

Ray is 96 en acteert al meer dan 70 jaar. Ophouden is voor hem voorlopig nog geen optie. "Zodra het niet meer gaat, stop ik, maar tot dan wil ik aantonen dat ouder worden niet automatisch betekent dat je afgeschreven bent", zegt hij vastberaden.

TAGS  I  Familie  I  Ray Verhaege