Zo reageerde het publiek op comeback van Linda de Mol: "Mislukt" showbizz
showbizz

Zo reageerde het publiek op comeback van Linda de Mol: "Mislukt"

Zo reageerde het publiek op comeback van Linda de Mol: "Mislukt"

Na meer dan zes maanden is ze terug op de televisie: Linda de Mol. Ze maakte haar langverwachte comeback als presentatrice van het Nederlandse programma 'Miljoenenjacht'. De manier waarop ze door het publiek ontvangen werd had ze niet helemaal zien aankomen.

Het publiek wist de Nederlandse presentatrice met een lange, staande ovatie te ontroeren. Ze kon haar tranen niet bedwingen en liet ze de vrije loop. "Ik dacht, ik ga niet volschieten. Nou, dat is niet gelukt", zegt Linda.

"Het zal u denk ik niet zijn ontgaan dat ik een tijdje uit de roulatie ben geweest", ging ze verder. "Maar dankzij de steun en lieve berichtjes van u thuis, kan ik oprecht zeggen dat ik heel veel zin heb in dit nieuwe seizoen van Miljoenenjacht."

De presentatrice is namelijk een hele tijd van de radar verdwenen toen het seksueel grensoverschrijdend gedrag van haar ex Jeroen Rietbergen bij 'The Voice of Holland' aan het licht kwam. Eén ding was wel heel opvallend. Linda repte geen woord over het grote 'The Voice'-schandaal. Ze hield de lippen stevig op elkaar, tegen alle verwachtingen in. Misschien doet ze over enkele weken haar boekje open in de volgende editie van haar magazine 'LINDA.'.

Populair

Laatste nieuws