-->

Ella Leyers bekent: "De echte reden van mijn vertrek bij 'De Allerslimste Mens'"

Ella Leyers bekent:
Zondag 11 September 2022 - 14:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Topfavoriete Ella Leyers moest 'De Allerslimste Mens ter Wereld' vroeger verlaten dan verwacht. Waar ze twee jaar geleden de kijker omverblies met haar 18 deelnames, moest ze zich nu na twee deelnames al gewonnen geven. Volgens de actrice is daar een heel simpele reden voor.

Ze was tijdens de opnames namelijk al smoorverliefd op Rik Verheye. En laat hem nu juist één van de twee juryleden zijn in de aflevering waarin Ella Leyers afviel. Ze zat er naar eigen zeggen als "een afgeleide, verliefde puber" bij.

Nu is haar relatie met Rik geen geheim meer, maar bij de opnames was dat wel het geval. "Toen het werd opgenomen, wist nog niemand dat wij samen waren. Ik kon mij echt niet concentreren", vertelt Ella in Gazet van Antwerpen. "Ik was gewoon enorm afgeleid. En ik kon het niet maken om te zeggen waardoor, al denk ik dat iedereen op de set het wel doorhad."

Het was ook presentator Erik Van Looy niet ontgaan. Een week na haar exit belde hij Ella op en zei hij: "Ik had een gerucht gehoord, en bij die opname wist ik het zeker." "Hij zat tijdens de opname ook raar naar mij te kijken, omdat hij zag dat ik niet in mijn normale doen was", voegt Ella eraan toe.