-->

Klanten gedegouteerd door restaurant van Gordon: "Het stinkt er naar urine"

Klanten gedegouteerd door restaurant van Gordon:
Zondag 11 September 2022 - 16:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

De Nederlandse presentator Gordon heeft inmiddels verschillende horecazaken op zijn naam staan. Eén daarvan is Blushing, een gezond koffie- en theesalon. Volgens het Nederlandse Juicechannel stromen nu talloze klachten binnen over de wansmakelijke toestanden in de zaak.

Juicechannel meldt dat Gordon serieus te kampen krijgt met klachten over zijn horecazaak Blushing. Het eten zou er niet te eten zijn, de bestellingen worden door elkaar gehaald en ook het personeel zou allesbehalve vriendelijk zijn. Bovendien deelt het roddelkanaal een foto van een vieze vloer op Instagram Stories. Alles lijkt er in het honderd te lopen.

Een volger bevestigt dit verhaal. "Wij waren hier in april. Er was niemand die Nederlands sprak, we moesten superlang wachten voordat er iemand kwam opdienen, de banken waar we opzaten waren echt vies en de wc’s stonken naar urine." Op het eten had de volger dan weer niets aan te merken.

Gordon is de controle over zijn zaak waarschijnlijk wat verloren sinds hij in Dubai woont. Het is nog maar de vraag of hij zijn zaken zal behouden.

Bron: Instagram Stories

TAGS  I  Gordon