'Blind Getrouwd'-duo slachtoffer van pesterijen: "Zelfs van de trap geduwd" showbizz
showbizz

'Blind Getrouwd'-duo slachtoffer van pesterijen: "Zelfs van de trap geduwd"

'Blind Getrouwd'-duo slachtoffer van pesterijen: "Zelfs van de trap geduwd"

In het nieuwe seizoen van 'Blind Getrouwd' zijn voor de tweede keer twee mannen aan elkaar gematcht, Brecht en Dziubi. De twee vielen meteen bij de kijker in de smaak omdat ze hetzelfde trouwkostuum droegen. Nu gaat het prima met hen allebei, maar dat was ooit anders.

Zowel Brecht als Dziubi werden in het verleden serieus gepest. Daarom heeft het bij beiden wat langer geduurd om voor hun geaardheid uit te komen. "Ik kon mezelf niet zijn. Ik was een dikkerdje met een brilletje. Ik at mijn verdriet weg. Ik zat slecht in mijn vel, werd uitgesloten", vertelt Brecht in TV-Familie. "Vaak vroegen ze of ik homo was. Dat vond ik al een aanval op zich. En fysiek… Ik ben eens van de trap geduwd."

Dziubi zat vroeger in hetzelfde schuitje. "Net als Brecht heb ik geen makkelijke jeugd gehad. Ik werd geregeld gepest in het middelbaar. Blijkbaar hadden sommigen door dat ik op jongens viel en kreeg ik de volle laag."

Sinds hun coming-out zitten beide mannen gelukkig een pak beter in hun vel. "Alsof er een gewicht van mijn schouders viel. Sindsdien kan ik helemaal mezelf zijn in ’t leven", zegt Dziubi. Brecht is het volledig eens met zijn wederhelft. "Het bewustzijn en het leven, dat is toen pas begonnen."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws