-->

Opnieuw vlammende ruzie tussen André Hazes en Monique Westenberg: "Daar is hij woedend voor"

Opnieuw vlammende ruzie tussen André Hazes en Monique Westenberg:
Zondag 11 September 2022 - 17:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Dat het niet langer botert tussen André Hazes en zijn ex Monique Westenberg, is geen geheim. Ook nu lopen de gemoederen weer hoog op. Volgens Yvonne Coldeweijer is de zanger woedend op de moeder van zijn kind.

André Hazes zou van plan zijn om zijn ex binnenkort uit zijn huis te zetten. Daar woont Monique namelijk nog steeds met hun zoontje. Volgens het roddelkanaal van Yvonne Coldeweijer probeert Monique daar nu een stokje voor te steken. Ze haalt de laatste dagen allerlei sponsordeals binnen. In ruil voor een fotoshoot in het huis van André zou ze allemaal gratis meubels en woonaccessoires krijgen.

Daar is de zanger erg kwaad om. Monique heeft dit namelijk allemaal achter zijn rug om geregeld. "Hij geeft aan dat het zijn huis is en dat hij de inrichting bepaalt en niet zij. De laatste dagen irriteert hij zich dood aan Monique en gedraagt hij zich koud en zakelijk tegenover haar. Het lijkt er zelfs op dat hij met opzet ruzie zoekt met Monique, zodat hij straks een goede reden heeft om haar uit zijn villa te zetten", gaat Yvonne verder.

Volgens Yvonne heeft Monique hier een specifieke reden voor. Ze sluit allerlei deals voor gratis meubels omdat ze binnenkort helemaal geen inkomen heeft en bang is straks op straat te belanden.

Bron: Instagram Stories

TAGS  I  André Hazes  I  Monique Westenberg