Sven Ornelis moet groot verlies verwerken: "We gaan je missen knapperd” showbizz
showbizz

Sven Ornelis moet groot verlies verwerken: "We gaan je missen knapperd”

Sven Ornelis moet groot verlies verwerken: "We gaan je missen knapperd”

Radiomaker Sven Ornelis krijgt het hard te verduren. Nadat het al even niet goed ging met zijn trouwe viervoeter, krijgt hij nu nog meer slecht nieuws te horen.

“Lieve Gilbert, onze grote mooie knuffelbeer, jij sliep altijd al graag en veel, maar nu mag je gewoon voor altijd slapen op een dekentje van hemelse wolken”, schrijft Sven. Met dit bericht deelt hij mee dat zijn kat Gilbert is overleden.

Op zijn Instagram post hij een fotoreeks met enkele mooie plaatjes van zijn kat. Daarnaast schrijft hij nog enkele mooie woorden: “We hebben je altijd enorm graag gezien, en jij gaf ons zoveel liefde terug. Dankjewel. We gaan je missen knapperd. Rust nu maar zacht.”

In de commentaren wordt Sven overspoeld met steunbetuigingen. “Veel sterkte”, reageren onder meer Zita Wauters en Ann Van Elsen. Anke Buckinx schrijft het volgende: “Oh mijn liefste Svennebeer. Heel veel knuffels voor jou. Gilbert was echt een droomkater. Zo lief, zo aaibaar en zo sociaal. Je was een heel goed baasje, hij heeft een zalig leven gehad.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws