Groot drama voor Koen Crucke: "Vermijden dat het erger wordt" showbizz
showbizz

Groot drama voor Koen Crucke: "Vermijden dat het erger wordt"

Groot drama voor Koen Crucke: "Vermijden dat het erger wordt"

Geen prettige vooruitzichten voor acteur en zanger Koen Crucke. Hij kreeg van zijn oogarts slecht nieuws te horen. Koen sukkelt met een oogkwaal en moet zo snel mogelijk onder het mes.

Koen Crucke heeft al een tijdje last van zijn ogen. "Er dwarrelt een soort stof in mijn oogbol. Stilaan is dat verergerd. Soms wordt het echt zwart voor mijn ogen, en ik kon geen vijf minuten meer in een boek lezen zonder hoofdpijn te krijgen. Ik durf ook 's avonds niet meer met de auto te rijden, want in mijn toestand is dat echt niet veilig", vertelt hij in Dag Allemaal.

Volgens een oogspecialist was Koen er maar net op tijd bij. "Ik heb gelukkig geen cataract, maar ik moet wel geopereerd worden om te vermijden dat ik misschien blind word", legt Koen uit.

Koen moet zo snel mogelijk dubbele oogoperatie ondergaan. "Om geen risico te nemen wordt op 25 oktober eerst mijn rechteroog geopereerd. Als die ingreep goed verloopt, is in januari mijn linkeroog aan de beurt," zegt hij aangeslagen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws