Maxime Meiland doet harten smelten met video van dochtertjes: "Wat een scheetjes!” showbizz
showbizz

Maxime Meiland doet harten smelten met video van dochtertjes: "Wat een scheetjes!”

Maxime Meiland doet harten smelten met video van dochtertjes: "Wat een scheetjes!”

Maxime Meiland gaat op daguitstap met haar gezin. Graag deelt ze daar enkele beelden van op haar Instagram. Haar volgers reageren in de commentaren alvast allemaal hetzelfde.

Eerder deze zomer stapten Maxime Meiland en haar vriend Leroy in het huwelijksbootje. Ook kregen ze vorig jaar al een dochtertje, Vivé. Vivé heeft al een oudere zus Claire, die Maxime kreeg uit een eerdere relatie.

Maxime deelt op haar Instagram graag beeldmateriaal van haar kindjes. Ook haar volgers zijn altijd enthousiast als ze weer iets laat zien van de twee meisjes. Deze keer neemt ze ons mee op een tripje naar de kinderboerderij.

In een video die ze post zien we dat Maxime op pad gaat samen met haar vriend en twee dochtertjes. Vervolgens zien we Claire en Vivé enorm genieten van hun uitstapje. Zo aaien en voederen ze verschillende dieren. De volgers van Maxime reageren alvast met lieve complimentjes. “Ach wat lief”, “Zo schattig” en “Wat leuk”, klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws