Rani De Coninck onthult het hoogtepunt van haar weekend: "Instant geluk!” showbizz
showbizz

Rani De Coninck onthult het hoogtepunt van haar weekend: "Instant geluk!”

Rani De Coninck onthult het hoogtepunt van haar weekend: "Instant geluk!”

Rani De Coninck heeft dit weekend vooral gewerkt, maar toch heeft ze nog wat tijd kunnen vrijmaken voor ontspanning. Dat was meteen ook het hoogtepunt van haar weekend. Op Instagram deelt ze daarvan enkele foto’s.

Het gezin van Rani De Coninck is recent weer wat groter geworden. Ze hebben namelijk een nieuwe hond genaamd Maurice in huis genomen.

Ondanks dat ze moest werken, is ze toch wat frisse lucht gaan opsnuiven. De radio- en televisiepresentatrice trok na haar shift namelijk de natuur in, samen met haar zoon en hond. Op Instagram deelt ze een fotoreeks daarvan. Zo plaatst ze enkele plaatjes van de natuur, maar ook van haar gezelschap. “Hoogtepunt van mijn (werk)weekend. Geniet waar je kan”, schrijft ze erbij.

Haar volgers reageren alvast enthousiast op hun uitje. ”Wauw, wat een prachtige omgeving daar” en “Zalig” valt er onder andere te lezen in de commentaren. Een andere volger benadrukt ook nog iets anders: “Wat een plezier geeft zo’n beestje aan zijn of haar baasje.” Waarop Rani het volgende antwoord: “Zeker en vast! Nog maar een maand in ons leven maar nu al een onmisbaar deel van ons gezin.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws