Nora Gharib tot tranen toe ontroerd na geweldig nieuws: "Prachtig” showbizz
showbizz

Nora Gharib tot tranen toe ontroerd na geweldig nieuws: "Prachtig”

Nora Gharib tot tranen toe ontroerd na geweldig nieuws: "Prachtig”

Nora Gharib kan haar tranen niet bedwingen nadat ze iets fantastisch ziet op sociale media. Graag deelt ze wat ze zag met haar eigen volgers.

Nora Gharib is een Belgische zangeres, actrice en presentatrice. Ze werd bekend door haar deelname aan de talentenjacht ‘K3 Zoekt K3’ in 2015. Daarna verscheen ze in verschillende televisieprogramma’s en films.

Doordat haar ouders van Marokkaanse origine zijn, beseft ze ook hoe belangrijk representatie en inclusie in de media is. Die onderwerpen zorgen vandaag voor emoties bij Nora. Op Instagram post ze namelijk dat ze tot tranen toe ontroerd is. Dat komt omdat ze een fantastische video heeft gezien, die ze nu op haar eigen Instagramverhaal deelt. Ze zet er een hartje en een smiley met tranen in de ogen bij.

In de video zien we kinderen enorm blij worden nadat ze beseffen dat een zwarte actrice Ariël speelt in de nieuwe versie van ‘De Kleine Zeemeermin’. Het nieuws dat Halle Bailey de rol zou vertolken lokte eerder ook al kritiek uit, maar nu overheersen toch positieve reacties.“Herkenning wat deze kids zien. Prachtig” en “Die kindjes hebben eindelijk een prinses die op hun lijkt”, staat er onder meer te lezen in de video die nu.nl deelt op Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door NU.nl (@nu.nl)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws