-->

Opmerkelijke terugkeer van ex-K3'tje Klaasje op podium verbaast publiek: "Bijzonder"

Opmerkelijke terugkeer van ex-K3'tje Klaasje op podium verbaast publiek:
Donderdag 15 September 2022 - 14:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Klaasje Meijer staat terug op de planken. Ondanks haar einde bij K3 is haar carrière als performer nog niet voorbij.

Begin vorig jaar besloot Klaasje Meijer een punt te zetten achter haar carrière als K3’tje. De reden voor haar vertrek was dat het volgens haar tijd was om haar vleugels uit te slaan en haar horizonten te verbreden. Toch maakte ze toen duidelijk dat ze niet ging stoppen met muziek, acteren en presenteren. 

Al snel werd duidelijk dat Klaasje een passie heeft voor klassieke muziek. Zo speelt ze zelf dwarsfluit en wil ze daar ook graag mee optreden. Afgelopen zondag was het moment eindelijk daar, want Klaasje verscheen op het openingsconcert van het concertseizoen van Hageland Klassiek. Daar stond ze aan de zijde van pianist Vital Stahievitch en speelde ze muziek van verschillende componisten.

Het publiek was laaiend enthousiast en ook de organisator blikt terug op een succes. “Het was een bijzonder mooi concert. Ze was een perfecte ambassadeur voor klassieke muziek”, zegt Bart Debbaut. Op haar Instagramverhaal deelt ze mee dat ze het zelf ook gewelding vond. “Ik ben nog steeds aan het nagenieten van alle mooie cadeaus en vooral de fijne reacties na dit concert”, schrijft ze. 

TAGS  I  Klaasje Meijer