Eindelijk is het zover: Kat Kerkhofs deelt geweldig nieuws showbizz
showbizz

Eindelijk is het zover: Kat Kerkhofs deelt geweldig nieuws

Eindelijk is het zover: Kat Kerkhofs deelt geweldig nieuws

Er staat een grote verandering te wachten voor Kat Kerkhofs. Nadat haar man Dries Mertens bekend maakte dat hij ging voetballen in Turkije, moesten er verschillende dingen geregeld worden. Dat ging allemaal niet zo gemakkelijk, maar nu heeft Kat positief nieuws.

Kat Kerkhofs en Dries Mertens zijn al sinds 2015 getrouwd en het gaat nog steeds goed tussen hen. Eerder dit jaar hebben ze hun eerste zoontje, Ciro Romeo, verwelkomd. Nu staat het gezien voor een grote uitdaging. Kat en Dries hebben enkele jaren in Napels gewoond, omdat Dries toen voetbalde bij SSC Napoli. Na negen seizoenen in Napoli, maakte Dries dit jaar de overstap naar Galatasaray. Dat betekent dat het gezin verhuist naar Istanboel.

Eind augustus had Kat nog niet zo’n goed nieuws te vertellen over hun verhuis naar Turkije. Ze vertelde dat ze nog niet in hun eigen woning konden en dat ze haar hondje enorm hard mistte. Die kan pas komen als ze in hun stekje kunnen intrekken.

Echter heeft ze nu eindelijk goed nieuws te vertellen en dat deelt ze graag op haar Instagramverhaal. Ze kunnen eindelijk verhuizen en intrekken in hun nieuwe stulpje. “Moving day”, schrijft ze op de foto die ze deelt van haar nieuwe verblijf. Wij zijn alvast benieuwd naar de rest van het huis.

Eindelijk is het zover: Kat Kerkhofs deelt geweldig nieuws
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws