-->

Na overlijden toch momentje van puur geluk voor Sven Ornelis: “Dit doet deugd”

Na overlijden toch momentje van puur geluk voor Sven Ornelis: “Dit doet deugd”
Donderdag 15 September 2022 - 17:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Eerder deze week kreeg Sven Ornelis het zwaar te verduren, want hij moest afscheid nemen van zijn huisdier. Toch gebeurt er in deze moeilijke periode ook iets wat hem heel gelukkig maakt.

Maandag deelde Sven op zijn Instagram dat zijn kat Gilbert is overleden. Recent moest hij al met spoed naar huis komen omdat het minder goed ging met de kat, maar nu moet Sven dus afscheid nemen van zijn geliefde viervoeter. Dat nieuws zorgde voor een hele hoop steunbetuigingen in de reacties, waarvoor hij heel dankbaar is. Later deelde hij al mee dat hij niet op iedereen kan reageren, maar dat hij het wel erg hard apprecieert.

Sven gaat nu door een moeilijke periode, maar toch probeert hij er het beste van te maken. Zo lijkt het ook al een stuk beter te gaan met hem. Op Instagram deelt hij namelijk enkele filmpjes waarin hij enorm gelukkig is. 

Op zijn Instagramverhaal is te zien hoe hij naar de voetbalmatch van Club Brugge kijkt. In verschillende filmpjes houdt hij zijn volgers op de hoogte over de tussenstand. “Oh my god”, hoor je hem al lachend zeggen terwijl er een nieuw doelpunt valt. “Oh dit doet deugd” en “Zalig”, schrijft hij op de posts. De overwinning van zijn favoriete voetbalclub laat overduidelijk zijn zorgen even verdwijnen.

 

TAGS  I  Sven Ornelis