Na liefdesdrama focust prinses Amalia nu op haar toekomst: “Grootse plannen” showbizz
showbizz

Na liefdesdrama focust prinses Amalia nu op haar toekomst: “Grootse plannen”

Na liefdesdrama focust prinses Amalia nu op haar toekomst: “Grootse plannen”

Eerder deze week kwam er slecht nieuws naar buiten over prinses Amalia. Ze zou namelijk niet meer samen zijn met haar Duitse vriend Isebrand. Toch belemmert die breuk haar niet om op haar toekomst te focussen.

Het Duitse blad Freizeit König zette het grote nieuws op de cover: “Groot drama rondom prinses Amalia’s eerste liefde.” Isebrand zou de relatie nooit echt serieus hebben genomen, staat er te lezen. Dat zou ook meteen de reden van de breuk zijn.

Prinses Amalia blijft echter niet bij de pakken zitten en denkt nu aan haar toekomst. Zo is de prinses vorige week gestart aan de Universiteit van Amsterdam, waar ze politiek, psychologie, recht en economie studeert. Ook heeft ze al grootse plannen voor na haar studie in Amsterdam, schrijft Weekend.

Nadat ze is afgestudeerd wil ze graag naar het buitenland vertrekken. Daar zou ze nog een vervolgstudie doen. De prinses zou in het buitenland ook meer van het studentenleven kunnen genieten. Haar jongere zusje Alexia heeft al in Wales gestudeerd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws